Bishtajë e Sterilizuar
800g
800g

Permbajtja: Bishtajë e fraskët e grirë, ujë, kripë dhe sheqer.

Bizele e Sterilizuar
850g
850g

Permbajtja: Bizele e njomë e gjelbërt ne kokër, ujë kripë dhe sheqer.

Koncenetrat Domatesh i Sterilizuar
860g
860g

Permbajtja: Koncentrat i dyfishtë i domateve, materie e thatë 28-30%.

Gjyveq Sterilizuar i Paferguar
850g
850g

Permbajtja: Domate, spec, karrotë, patëllxhan, qepë, bamje, lëng domateje, vaj dhe kripë.

Ajvar i Pasterizuar
4000g
4000g

Permbajtja: Spec i bluar, patëllxhan, karrota, hudhër, uthullë, kripë, vaj dhe sheqer.

Bishtajë e Sterilizuar
4100g
4100g

Permbajtja: Bishtajë e freskët e grirë, ujë, kripë dhe sheqer.

Bizele e Sterilizuar
4160g
4160g

Permbajtja: Bizele e njomë e gjelbërt në kokër, ujë kripë dhe sheqer.

Trangull i Pasterizuar
4100g
4100g

Permbajtja: Trangull, ujë, kripë, thartirë uthull, sheqer, erëza.

Gjyveq Sterilizuar i Paferguar
4160g
4160g

Permbajtja: Domate, spec, karrotë, patëllxhan, qepë, bamje, lëng domatje.