Ajvar i Pasterizuar Ëmbel
360g
360g

Permbajtja: Spec i bluar, patëllxhan, karrota, hudhër, uthullë, kripë, vaj dhe sheqer.

Ajvar i Pasterizuar Djegës
360g
360g

Permbajtja: Spec i bluar, feferona djegës, patëllxhan, karrota, hudhër, uthullë, kripë, vaj dhe sheqer.

Ajvar i Pasterizuar Ëmbël
690g
690g

Permbajtja: Spec i bluar, patëllxhan, karrota, hudhër, uthullë, kripë, vaj dhe sheqer.

Ajvar i Pasterizuar Djegës
690g
690g

Permbajtja: Spec i bluar, feferona djegës, patëllxhan, karrota, hudhër, uthullë, kripë, vaj dhe sheqer.

Ajvar i Pasterizuar Ëmbël
1400g
1400g

Permbajtja: Spec i bluar, patëllxhan, karrota, hudhër, uthullë, kripë, vaj dhe sheqer.

Ajvar i Pasterizuar Djegës
1400g
1400g

Permbajtja: Spec i bluar, feferona djegës, patëllxhan, karrota, hudhër, uthullë, kripë, vaj dhe sheqer.

Ajvar i Pasterizuar Ëmbël
2400g
2400g

Permbajtja: Spec i bluar, patëllxhan, karrota, hudhër, uthullë, kripë, vaj dhe sheqer.

Ajvar i Pasterizuar Djegës
2400g
2400g

Permbajtja: Spec i bluar, feferona djegës, patëllxhan, karrota, hudhër, uthullë, kripë, vaj dhe sheqer.

Pinxhur i Pasterizuar Ëmbël
360g
360g

Permbajtja: Speca, patëllxhan, karrota, salc domate, hudhër, majdanoz, uthull, kripë, vaj, sheqer dhe erëza.

Pinxhur i Pasterizuar Djegës
360g
360g

Permbajtja: Speca, patëllxhan, karrota, salc domate, hudhër, feferona djegës, majdanoz, uthull, kripë, vaj, sheqer dhe erëza.

Pinxhur i Pasterizuar Ëmbël
690g
690g

Permbajtja: Speca, patëllxhan, karrota, salc domate, hudhër, majdanoz, uthull, kripë, vaj, sheqer dhe erëza.

Pinxhur i Pasterizuar Djegës
690g
690g

Permbajtja: Speca, patëllxhan, karrota, salc domate, hudhër, feferona djegës, majdanoz, uthull, kripë, vaj, sheqer dhe erëza.

Specall Zemrake (Lutenica)
370g
370g

Speca, patëllxhan, karrota, salc domate, hudhër, feferona djegës, majdanoz, uthull, kripë, vaj, sheqer dhe erëza.

Specall Zemrake (Lutenica)
700g
700g

Speca, patëllxhan, karrota, salc domate, hudhër, feferona djegës, majdanoz, uthull, kripë, vaj, sheqer dhe erëza.

Salc Speca
680g
680g

Permbajtja: Speca, kripë, acid limoni, antioksidant