Feferon i Pasterizuar
330g
330g

Permbajtja: Feferona djegës, uthullë, kripë, sheqer dhe ujë.

Feferon i Pasterizuar
680g
680g

Permbajtja: Feferona djegës, uthullë, kripë, sheqer dhe ujë.

Jalapeno Chili Peppers
360g
360g

Permbajtja: Speca djegës jalapeno, thartirë uthulle, vaj ulliri, karrota, qepë, hudhër, rigon, kripë dhe ujë.

Speca Kurtovska Fileti - Pasterizuar
680g
680g

Permbajtja: Speca kurtovska të kuqë pa  gërdhja, kripë, uthullë, biber i zi, ujë dhe konzervans.

Fletë Hardhie Pasterizuar
680g
680g

Permbajtja: Fletë hardhie, kripë dhe ujë.

Speca Fileti Shorok Shari Pasterizuar
680g
680g

Permbajtja: Speca shorok sharri fileti pa gërdhaja, kripë, uthullë dhe ujë.

Trangull i Pasterizuar
680g
680g

Permbajtja: Trangull, thartirë uthullë, kripë, erëza dhe ujë.

Trangull Ekstra - Pasterizuar
680g
680g

Permbajtja: Trangull, thartinë uthullë, kripë, erëza dhe uje.

Trangull me Feferona i Pasterizuar
680g
680g

Permbajtja: Trangull, feferona djegës, thartirë uthullë, kripë, erëza dhe ujë.

Specë Qershi - Pasterizuar
680g
680g

Permbajtja: Specë qershi djegës, uthullë, kripë, sheqer dhe ujë.

Lakra Turshi i Pasterizuar
680g
680g

Permbajtja: Lakër e grirë, uthullë, kripë me ujë.

Fletë Lakrer
1400g
1400g

Permbajtja: Lakër, uthullë, kripë dhe ujë.

Trangull i Pasterizuar
1400g
1400g

Permbajtja: Trangull, thartirë uthullë, kripë, erëza dhe ujë.

Speca Somborka Pasterizuar
2400g
2400g

Permbajtja: Speca somborka me gërdhaja, kripë, uthullë, biber i zi, dhe ujë.

Feferon i Pasterizuar
2400g
2400g

Permbajtja: Feferon djegës, uthullë, kripë, sheqer dhe ujë.

Speca Fileti Shorok Sharii Pasterizuar
2400g
2400g

Permbajtja: Speca shorok sharri fileti pa gërdhaja, kripë, uthullë dhe ujë.

Speca Kurtovska Fileti - Pasterizuar
2400g
2400g

Permbajtja: Speca kurtovska të kuqë pa gërdhaja, kripë, uthullë, biber i zi, ujë dhe konzervans.

Domate të Kuqe
2400g
2400g

Permbajtja: Domate të kuqe, kripë, uthullë dhe ujë.

Turshi e Përzier Pasterizuar
2400
2400

Permbajtja: Perime të ndryshme, ujë, kripë, uthullë dhe konzervans.

Trangull i Prerë - Pasterizuar
2400g
2400g

Permbajtja: Trangull i prerë, thartirë uthulle, kripë, erëza dhe ujë.

Sallatë e Përzier Pasterizuar
2400g
2400g

Permbajtja: Perime të ndryshme, ujë, uthullë, dhe konzervans.

Trangull i Pasterizuar
2400g
2400g

Permbajtja: Trangull, thartirë uthulle, kripë, erëza dhe ujë.