Tomato Ketchup Prizreni Ëmbël
500G
500G

Permbajtja: Koncetrat i domatës, sheqer, uthullë, kripë, Na-glutaminat, erëza dhe konyervans.

Tomato Ketchup Prizreni Djegës
500g
500g

Permbajtja: Koncetrat i domatës, sheqer, feferona djegës, uthullë, kripë, Na-glutaminat, erëza dhe konzervans.

Tomato Ketchup Prizreni Ëmbël
1000g
1000g

Permbajtja: Koncetrat i domatës, sheqer, uthullë, kripë, Na-glutaminat, erëza dhe konyervans.

Tomato Ketchup Prizreni Djegës
1000g
1000g

Permbajtja: Koncetrat i domatës, sheqer, feferona djegës, uthullë, kripë, Na-glutaminat, erëza dhe konzervans.

Majonez Ekstra
500g
500g

Permbajtja: Vaj luledielli i rafinuar, e verdhë veze, ujë, uthullë, senf, sheqe, kripë, acid limoni, konzervans.

Majonez Ekstra
630g
630g

Permbajtja: Vaj luledielli i rafinuar, e verdhë veze, ujë, uthullë, senf, sheqe, kripë, acid limoni, konzervans.

Lëng Domatesh
700g
700g

Permbajtja: Lëng dornatesh dhe kripë.