Ajvar
Ajvar i Pasterizuar Ëmbel
360g
360g

Permbajtja: Spec i bluar, patëllxhan, karrota, hudhër, uthullë, kripë, vaj dhe sheqer.

Ajvar i Pasterizuar Djegës
360g
360g

Permbajtja: Spec i bluar, feferona djegës, patëllxhan, karrota, hudhër, uthullë, kripë, vaj dhe sheqer.

Ajvar i Pasterizuar Ëmbël
690g
690g

Permbajtja: Spec i bluar, patëllxhan, karrota, hudhër, uthullë, kripë, vaj dhe sheqer.

Ajvar i Pasterizuar Djegës
690g
690g

Permbajtja: Spec i bluar, feferona djegës, patëllxhan, karrota, hudhër, uthullë, kripë, vaj dhe sheqer.

Ajvar i Pasterizuar Ëmbël
1400g
1400g

Permbajtja: Spec i bluar, patëllxhan, karrota, hudhër, uthullë, kripë, vaj dhe sheqer.

Ajvar i Pasterizuar Djegës
1400g
1400g

Permbajtja: Spec i bluar, feferona djegës, patëllxhan, karrota, hudhër, uthullë, kripë, vaj dhe sheqer.

Ajvar i Pasterizuar Ëmbël
2400g
2400g

Permbajtja: Spec i bluar, patëllxhan, karrota, hudhër, uthullë, kripë, vaj dhe sheqer.

Ajvar i Pasterizuar Djegës
2400g
2400g

Permbajtja: Spec i bluar, feferona djegës, patëllxhan, karrota, hudhër, uthullë, kripë, vaj dhe sheqer.

Pinxhur i Pasterizuar Ëmbël
360g
360g

Permbajtja: Speca, patëllxhan, karrota, salc domate, hudhër, majdanoz, uthull, kripë, vaj, sheqer dhe erëza.

Pinxhur i Pasterizuar Djegës
360g
360g

Permbajtja: Speca, patëllxhan, karrota, salc domate, hudhër, feferona djegës, majdanoz, uthull, kripë, vaj, sheqer dhe erëza.

Pinxhur i Pasterizuar Ëmbël
690g
690g

Permbajtja: Speca, patëllxhan, karrota, salc domate, hudhër, majdanoz, uthull, kripë, vaj, sheqer dhe erëza.

Pinxhur i Pasterizuar Djegës
690g
690g

Permbajtja: Speca, patëllxhan, karrota, salc domate, hudhër, feferona djegës, majdanoz, uthull, kripë, vaj, sheqer dhe erëza.

Specall Zemrake (Lutenica)
370g
370g

Speca, patëllxhan, karrota, salc domate, hudhër, feferona djegës, majdanoz, uthull, kripë, vaj, sheqer dhe erëza.

Specall Zemrake (Lutenica)
700g
700g

Speca, patëllxhan, karrota, salc domate, hudhër, feferona djegës, majdanoz, uthull, kripë, vaj, sheqer dhe erëza.

Salc Speca
680g
680g

Permbajtja: Speca, kripë, acid limoni, antioksidant

Ketchup & Majonez
Tomato Ketchup Prizreni Ëmbël
500G
500G

Permbajtja: Koncetrat i domatës, sheqer, uthullë, kripë, Na-glutaminat, erëza dhe konyervans.

Tomato Ketchup Prizreni Djegës
500g
500g

Permbajtja: Koncetrat i domatës, sheqer, feferona djegës, uthullë, kripë, Na-glutaminat, erëza dhe konzervans.

Tomato Ketchup Prizreni Ëmbël
1000g
1000g

Permbajtja: Koncetrat i domatës, sheqer, uthullë, kripë, Na-glutaminat, erëza dhe konyervans.

Tomato Ketchup Prizreni Djegës
1000g
1000g

Permbajtja: Koncetrat i domatës, sheqer, feferona djegës, uthullë, kripë, Na-glutaminat, erëza dhe konzervans.

Majonez Ekstra
500g
500g

Permbajtja: Vaj luledielli i rafinuar, e verdhë veze, ujë, uthullë, senf, sheqe, kripë, acid limoni, konzervans.

Majonez Ekstra
630g
630g

Permbajtja: Vaj luledielli i rafinuar, e verdhë veze, ujë, uthullë, senf, sheqe, kripë, acid limoni, konzervans.

Lëng Domatesh
700g
700g

Permbajtja: Lëng dornatesh dhe kripë.

Turshi
Feferon i Pasterizuar
330g
330g

Permbajtja: Feferona djegës, uthullë, kripë, sheqer dhe ujë.

Feferon i Pasterizuar
680g
680g

Permbajtja: Feferona djegës, uthullë, kripë, sheqer dhe ujë.

Jalapeno Chili Peppers
360g
360g

Permbajtja: Speca djegës jalapeno, thartirë uthulle, vaj ulliri, karrota, qepë, hudhër, rigon, kripë dhe ujë.

Speca Kurtovska Fileti - Pasterizuar
680g
680g

Permbajtja: Speca kurtovska të kuqë pa  gërdhja, kripë, uthullë, biber i zi, ujë dhe konzervans.

Fletë Hardhie Pasterizuar
680g
680g

Permbajtja: Fletë hardhie, kripë dhe ujë.

Speca Fileti Shorok Shari Pasterizuar
680g
680g

Permbajtja: Speca shorok sharri fileti pa gërdhaja, kripë, uthullë dhe ujë.

Trangull i Pasterizuar
680g
680g

Permbajtja: Trangull, thartirë uthullë, kripë, erëza dhe ujë.

Trangull Ekstra - Pasterizuar
680g
680g

Permbajtja: Trangull, thartinë uthullë, kripë, erëza dhe uje.

Trangull me Feferona i Pasterizuar
680g
680g

Permbajtja: Trangull, feferona djegës, thartirë uthullë, kripë, erëza dhe ujë.

Specë Qershi - Pasterizuar
680g
680g

Permbajtja: Specë qershi djegës, uthullë, kripë, sheqer dhe ujë.

Lakra Turshi i Pasterizuar
680g
680g

Permbajtja: Lakër e grirë, uthullë, kripë me ujë.

Fletë Lakrer
1400g
1400g

Permbajtja: Lakër, uthullë, kripë dhe ujë.

Trangull i Pasterizuar
1400g
1400g

Permbajtja: Trangull, thartirë uthullë, kripë, erëza dhe ujë.

Speca Somborka Pasterizuar
2400g
2400g

Permbajtja: Speca somborka me gërdhaja, kripë, uthullë, biber i zi, dhe ujë.

Feferon i Pasterizuar
2400g
2400g

Permbajtja: Feferon djegës, uthullë, kripë, sheqer dhe ujë.

Speca Fileti Shorok Sharii Pasterizuar
2400g
2400g

Permbajtja: Speca shorok sharri fileti pa gërdhaja, kripë, uthullë dhe ujë.

Speca Kurtovska Fileti - Pasterizuar
2400g
2400g

Permbajtja: Speca kurtovska të kuqë pa gërdhaja, kripë, uthullë, biber i zi, ujë dhe konzervans.

Domate të Kuqe
2400g
2400g

Permbajtja: Domate të kuqe, kripë, uthullë dhe ujë.

Turshi e Përzier Pasterizuar
2400
2400

Permbajtja: Perime të ndryshme, ujë, kripë, uthullë dhe konzervans.

Trangull i Prerë - Pasterizuar
2400g
2400g

Permbajtja: Trangull i prerë, thartirë uthulle, kripë, erëza dhe ujë.

Sallatë e Përzier Pasterizuar
2400g
2400g

Permbajtja: Perime të ndryshme, ujë, uthullë, dhe konzervans.

Trangull i Pasterizuar
2400g
2400g

Permbajtja: Trangull, thartirë uthulle, kripë, erëza dhe ujë.

Marmelata
Marmelatë Përzier
25g
25g

Permbajtja: Mollë, dardhë, ftonjë, kumbullë, vishnje, pjeshkë, thartirë limoni sheqer dhe pektinë. Material e thatë 67%.

Marmelatë Përzier
400g
400g

Permbajtja: Mollë, dardhë, ftonjë, kumbullë, vishnje, pjeshkë, thartirë limoni sheqer dhe pektinë. Material e thatë 67%.

Marmelatë Përzier
870g
870g

Permbajtja: Mollë, dardhë, ftonjë, kumbullë, vishnje, pjeshkë, thartirë limoni sheqer dhe pektinë. Material e thatë 67%.

Marmelatë Fiku
870g
870g

Permbajtja: Fikë, sheqer, acid limoni dhe pektinë.

Marmelatë Kaça
870g
870g

Permbajtja: Kaça, sheqer, pektinë dhe thartirë limoni.

Marmelatë Vishnje
870g
870g

Permbajtja: Vishnje, sheqer, pektinë dhe thartinë limoni.

Marmelatë Ftonji
870g
870g

Permbajtja: Ftonjë, thartirë limoni, sheqer dhe paktinë.

Marmelatë Pjeshkë
870g
870g

Permbajtja: Pjeshkë, thartirë limoni, sheqer dhe paktinë.

Marmelatë Kumbulle
870g
870g

Permbajtja: Kumbulle, thartirë limoni, sheqer dhe paktinë.

Xhem Vishnje
870g
870g

Permbajtja: Vishnje, sheqer, pektinë dhe thartinë limoni.

Kompot Kumbulle
770g
770g

Permbajtja: Kumbulla të prera pa bërthamë, sheqer, ujë dhe thartinë limoni.

Xhem Manaferra
870g
870g

Permbajtja: Manaferra, thartinë limoni, sheqer dhe pektinë.

Xhem Dredhëze
870g
870g

Permbajtja: Dredhëz, thartinë limoni, sheqer dhe pektinë.

Reçel Dredhëze
870g
870g

Permbajtja: Dredhëze, sheqer, pektinë dhe thartinë limoni.

Reçel Vishnje
870g
870g

Permbajtja: Vishne pa bërthamë, sheqer, ujë dhe thartinë limoni.

Xhem Manaferra Ekstra (100% Natyrale)
660g
660g

Permbajtja: Manaferra, sheqer, paktinë, thartinë limoni.

Xhem Vishnje Ekstra
660g
660g

Permbajtja: Vishnje, sheqer, pektinë, thartirë limoni.

Xhem Dredhëz Ekstra (100% Natyrale)
660g
660g

Permbajtja: Dhredëz, sheqer, pektinë, thartirë limoni.

Marmelatë Kaça
2500g
2500g

Permbajtja: Kaça, sheqer, pektinë dhe thartirë limoni.

Marmelatë Përzier
2500g
2500g

Permbajtja: Mollë, dardhë, ftonjë, kumbullë, vishnje, pjeshkë, thartirë limoni, sheqer dhe pektinë. Materia e thatë 67%.

Marmelatë Fiku
2500g
2500g

Permbajtja: Fikë, sheqer, acid limoni dhe pektinë.

Marmelatë Vishnje
2500g
2500g

Permbajtja: Vishnje, sheqer, pektinë dhe thartinë limoni.

Marmelatë Kumbulle
2500g
2500g

Permbajtja: Kumbulla, sheqer, pektinë dhe thartinë limoni.

Marmelatë Ftonj
3000g
3000g

Permbajtja: Ftonjë, thartirë limoni, sheqer dhe pektinë.

Marmelatë Kaça
3000g
3000g

Permbajtja: Kaça, sheqer, pektinë dhe thartirë limoni.

Marmelatë Përzier
3000g
3000g

Permbajtja: Mollë, dardhë, ftonjë, kumbullë, vishnje, pjeshkë, thartirë limoni, sheqer dhe pektinë. Materia e thatë 67%.

Marmelatë Pjeshkë
3000g
3000g

Permbajtja: Pjeshkë, thartinë limoni, sheqer dhe pektinë.

Marmelatë Vishnje
3000g
3000g

Permbajtja: Vishnje, sheqer, pektinë dhe thartinë limoni.

Perimet në Kanaqe
Bishtajë e Sterilizuar
800g
800g

Permbajtja: Bishtajë e fraskët e grirë, ujë, kripë dhe sheqer.

Bizele e Sterilizuar
850g
850g

Permbajtja: Bizele e njomë e gjelbërt ne kokër, ujë kripë dhe sheqer.

Koncenetrat Domatesh i Sterilizuar
860g
860g

Permbajtja: Koncentrat i dyfishtë i domateve, materie e thatë 28-30%.

Gjyveq Sterilizuar i Paferguar
850g
850g

Permbajtja: Domate, spec, karrotë, patëllxhan, qepë, bamje, lëng domateje, vaj dhe kripë.

Ajvar i Pasterizuar
4000g
4000g

Permbajtja: Spec i bluar, patëllxhan, karrota, hudhër, uthullë, kripë, vaj dhe sheqer.

Bishtajë e Sterilizuar
4100g
4100g

Permbajtja: Bishtajë e freskët e grirë, ujë, kripë dhe sheqer.

Bizele e Sterilizuar
4160g
4160g

Permbajtja: Bizele e njomë e gjelbërt në kokër, ujë kripë dhe sheqer.

Trangull i Pasterizuar
4100g
4100g

Permbajtja: Trangull, ujë, kripë, thartirë uthull, sheqer, erëza.

Gjyveq Sterilizuar i Paferguar
4160g
4160g

Permbajtja: Domate, spec, karrotë, patëllxhan, qepë, bamje, lëng domatje.

Ushqime të Ngrira
Bishtajë e Gjelbërt
450g
450g

Permbajtja: Bishtajë e Gjelbërt.

Bishtajë e Verdhë
450g
450g

Permbajtja: Bishtajë e verdhë.

Bizele & Karrota
450g
450g

Permbajtja: Perime të përziera ( karrota copa kubi 60%, bizele 40%) ne përpjestim të ndryshëm.

Bizele
450g
450g

Permbajtja: Bizele.

Karrota
450g
450g

Permbajtja: Karrota.

Perime Të Përziera Për Sallatë Ruse
450g
450g

Permbajtja: Perime të përziera (patate copa kubi 40%, karrota copa kubi 40% bizele 15%, misër i ëmbël 5%) në përpjestim të ndryshueshëm.