Emri i Produktit: Xhem Dredhëz – 870 gr.


Përmbajtja e Produktit:  Dredhëz, thartinë limoni, sheqer dhe pektinë.

Sasia Paket:  12

Sasia Palet: 64

Pesha Paleta: 883.20 kg