Emri i Produktit: Turshi e Përzier – 2400 gr


Përmbajtja e Produktit: Perime të ndryshme, ujë, kripë, uthullë dhe konzervans.

Sasia Paket:  4

Sasia Palet: 60

Pesha Paleta: 768.00 kg