Emri i Produktit: Trangull Extra – 680 gr


Përmbajtja e Produktit: Trangull, thartinë uthullë, kripë, erëza dhe ujë.

Sasia Paket:  12

Sasia Palet: 64

Pesha Paleta: 744.96 kg