Emri i Produktit: Tomato Ketchup Prizreni Djegës- 400 gr


Përmbajtja e Produktit: Koncetrat i domatës së kuqe, feferona djegës, sheqer, uthullë, kripë, Na-gluminat, aroma dhe konzervans.

Sasia Paket:  12

Sasia Palet: 80

Pesha Paleta: 432.00 kg