Emri i Produktit: Tomato Ketchup Prizren Djegës – 800 gr


Përmbajtja e Produktit: Koncetrat i domatës së kuqe, feferona djegës, sheqer, uthullë, kripë, Na-glutaminat, aroma dhe konzervans.

Sasia Paket:  12

Sasia Palet: 60

Pesha Paleta: 662.40 kg