Emri i Produktit: Tomato Ketchup Prizren – 400 gr


Përmbajtja e Produktit:  Koncetrat i domatës së kuqe, sheqer, uthullë, kripë, Na-glutaminat, aroma dhe konzervans.

Sasia Paket:  12

Sasia Palet: 80

Pesha Paleta: 432.00 kg