Emri i Produktit: Speca Kurtovska i Pasterizuar – 680 gr


Përmbajtja e Produktit: Speca kurtovska kapija të kuqë pa gërdhaja, kripë, uthullë, biber i zi dhe ujë.

Sasia Paket:  12

Sasia Palet: 64

Pesha Paleta: 744.96 kg