Emri i Produktit: Speca Kurtovska i Pasterizuar – 2350 gr 


Përmbajtja e Produktit: Kapja të kuqe pa gërdhaja, kripë, uthullë, biber i zi dhe ujë.

Sasia Paket:  4

Sasia Palet: 60

Pesha Paleta: 768.00 kg