Emri i Produktit: Speca Fileti Shorok Sharri i Pasterizuar – 720 gr


Përmbajtja e Produktit: Speca shorok sharri fileti, pa gërdhaja, kripë, uthullë dhe ujë.

Sasia Paket:  12

Sasia Palet: 64

Pesha Paleta: 744.96 kg