Emri i Produktit: Speca Fileti Shorok Sharri i Pasterizuar – 2400 gr


Përmbajtja e Produktit: Speca shorok sharri fileti, pa gërdhaja, kripë, uthullë dhe ujë.

Sasia Paket:  4

Sasia Palet: 60

Pesha Paleta: 768.00 kg