Emri i Produktit: Marmelatë Përzier – 870 gr


Përmbajtja e Produktit: Mollë, dardhë, ftonjë, kumbullë, vishnje, pjeshkë, thartirë limoni, sheqer dhe pektinë. Materia e thatë 67%.

Sasia Paket:  12

Sasia Palet: 64

Pesha Paleta: 883.20 kg