Emri i Produktit: Marmelatë Kaça – 870 gr


Përmbajtja e Produktit: Kaça, sheqer, pektinë dhe thartirë limoni.

Sasia Paket:  12

Sasia Palet: 64

Pesha Paleta: 883.20 kg