Emri i Produktit: Marmelatë Ftonji – 870 gr


Përmbajtja e Produktit: Ftonjë, thartirë limoni, sheqer dhe pektinë.

Sasia Paket:  12

Sasia Palet: 64

Pesha Paleta: 883.20 kg