Emri i Produktit: Gjyveq Sterilizuar i Pafërguar – 4160 gr


Përmbajtja e Produktit: Domate të kuqe, spec, karrotë, domate të zeza, qepë, bamje, lëng domateje, vaj dhe kripë. Prodhuar sipas specifikacionit të prodhuesit.

Sasia Paket:  4

Sasia Palet: 60

Pesha Paleta: 1080.00 kg