Emri i Produktit: Feferon i Pasterizuar 2400 – gr


Përmbajtja e Produktit: Feferona Djegës, uthullë, kripë, sheqer dhe ujë.

Sasia Paket:  4

Sasia Palet: 60

Pesha Paleta: 768.00 kg