Emri i Produktit: Bizele e Sterilizuar – 4160 gr


Përmbajtja e Produktit: Bizele e njomë e gjelbërt në kokër, ujë, kripë dhe sheqer.

Sasia Paket:  4

Sasia Palet: 60

Pesha Paleta: 1080.00 kg