Emri i Produktit: Bishtajë e Sterilizuar – 800 gr


Përmbajtja e Produktit: Bishtajë e freskët e ngrirë, ujë, kripë dhe sheqer.

Sasia Paket:  12

Sasia Palet: 80

Pesha Paleta: 864.00 kg