Emri i Produktit: Bishtajë e Sterilizuar – 4100 gr


Përmbajtja e Produktit: Bishtajë e freskët e grirë, ujë, kripë dhe sheqer.

Sasia Paket:  4

Sasia Palet: 60

Pesha Paleta: 1080.00 kg