Emri i Produktit: Ajvar i Pasterizuar – Djegës 690 gr


Përmbajtja e Produktit: Spec i bluar, feferona djegës, patlexhan, hudër, kripë, sheqer dhe uthullë.

Sasia Paket:  12

Sasia Palet: 64

Pesha Paleta: 744.96 kg