Emri i Produktit: Ajvar i Pasterizuar – 4000 gr


Përmbajtja e Produktit: Spec i bluar, domate të zeza, hudër, kripë, sheqer dhe uthullë.

Sasia Paket:  4

Sasia Palet: 60

Pesha Paleta: 1041.60 kg