Emri i Produktit: Ajvar i Pasterizuar – 1400 gr


Përmbajtja e Produktit: Spec i bluar, domate të zeza, hudër, kripë, sheqer dhe uthullë.

Sasia Paket:  4

Sasia Palet: 72

Pesha Paleta: 576.00 kg