Emri i Produktit: Marmelatë Pjeshkë – 3000 gr.


Përmbajtja e Produktit: Pjeshkë, thartirë limoni, sheqer dhe pektinë.

Sasia Paket:  4

Sasia Palet: 60

Pesha Paleta: 756.00 kg