Emri i Produktit: Marmelatë Kaça – 3000 gr


Përmbajtja e Produktit: Kaça, sheqer, pektinë dhe thartirë limon.

Sasia Paket:  4

Sasia Palet: 60

Pesha Paleta: 756.00 kg