Emri i Produktit: Marmelatë Fiku – 3000 gr.


Përmbajtja e Produktit: Fiq, sheqer, pektinë dhe thartinë limoni. Materie e thatë 67 % .

Sasia Paket:  4

Sasia Palet: 60

Pesha Paleta: 756.00 kg