Emri i Produktit: Marmelatë Përzier – 2500 gr


Përmbajtja e Produktit: Mollë, dardhë, ftonjë, kumbulla, vishnje, pjeshkë, thartirë limoni, sheqer, dhe pektinë. Materia e thatë 67%.

Sasia Paket:  4

Sasia Palet: 50

Pesha Paleta: 522.00 kg