Emri i Produktit: Marmelatë Fiku – 2500 gr


Përmbajtja e Produktit: Fiq, sheqer, pektinë dhe thartinë limoni.

Sasia Paket:  4

Sasia Palet: 50

Pesha Paleta: 522.00 kg