Emri i Produktit: Marmelatë Vishnje – 2500 gr


Përmbajtja e Produktit: Vishnje, thartinë limoni, sheqer dhe pektinë.

Sasia Paket:  4

Sasia Palet: 50

Pesha Paleta: 522.00 kg