Emri i Produktit: Marmelatë Kaça – 2500 gr


Përmbajtja e Produktit: Kaça, sheqer, pektinë dhe thartirë limoni.

Sasia Paket:  4

Sasia Palet: 50

Pesha Paleta: 522.00 kg